Hollands Kroon

De Meerkoetelaars vieren groots Jubileumfeest

De Meerkoetelaars hielden zaterdagavond 24 november hun 66-jarig Jubileumfeest. In de fraai opgetuigde feestzaal Meerhoeve 2 aan de Cultuurweg lieten de Meerkoetelaars zich fêteren door oud raadsleden, dansmariekes, hofkapellers, en vele andere bezoekers met een groot Carnavalshart.

Daarnaast waren er zes zustercarnavalsverenigingen op deze avond afgekomen. Dit waren de Groen Zwarte Reigers uit Heerhugowaard, de Haringhoppers uit Enkhuizen, de Klapbroeken uit de Weere, de Kluivers uit Waarland, de Oeletoeters uit Sneek en de Oersheimers uit Ursem. Deze verenigingen hebben er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden.

De muziekcommissie had zijn huiswerk goed gedaan. De band Bouwbedrijf de Groot had de Geraniums en de Rollators het raam uitgegooid en waren speciaal voor dit Carnavalsjaar weer bijeengekomen om hun kunstje te vertonen. Dat ze het nog niet verleerd waren lieten ze deze avond zien en horen. Ook het DJ team, hofkapel Toeternietoe en Marco Kraats zorgden voor de nodige muzikale hoogtepunten en de Dansmariekes lieten zich gelden op de dansvloer.

De Prins, zijn hofdames, Hofnar Joris adjudant Paljasper en Hofmeester Palijs willen namens de Meerkoetelaars iedereen bedanken voor een geweldig Jubileumfeest. Op naar het echte Carnaval.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button