Den Helder

IJsbaan Beatrixstraat opening en agenda

Advertentie:

De ijsbaan in de Den Helder wordt vrijdag 6 december om 18.00 uur feestelijk geopend. Er kan weer volop geschaatst worden in de Beatrixstraat. De ijsbaan trekt al jaren een trouwe schare van 30.000 bezoekers.

IJsbaan Beatrixstraat is ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door de Stichting Promotie Helderse Binnenstad met steun van grote Helderse partijen als Zeestad, Woningstichting Den Helder, Stichting Ondernemen aan Zee (het ondernemersfonds) en de HOB (Helderse Ondernemers Vereniging Binnenstad). De IJsbaan Beatrixstraat is dit jaar opgenomen in de lichtkunstroute en baadt dus weer in het licht.

Op de overdekte baan kan bij (bijna) elke weertype geschaatst worden. De entree voor de ijsbaan bedraagt ook dit jaar € 3,50. Naast toegang tot de ijsbaan, geeft het kaartje ook gratis toegang voor het Marinemuseum, 20% korting bij Jamin en een gratis tweede Big Mac of Mc Chicken bij McDonald’s. Schaatsen huren is ook weer mogelijk voor € 3,- per paar.

In de weken tot de kerstvakantie is de baan in de ochtenden geopend voor scholen om te komen schaatsen onder begeleiding van Team Sportservice Den Helder. Vanaf de middag is er vrij schaatsen tot 21.00 uur. In de kerstvakantie kan er twee weken lang van 9.00 uur tot 21.00 uur vrij geschaatst worden. Schaatsen is goed te combineren met een drankje of een hapje in de gezellige overdekte en verwarmde horeca op het binnenplein. Ouders kunnen ervoor kiezen hun kinderen veilig en vertrouwd te laten schaatsen en zelf op de (kerst)inkopen te doen.

Agenda
Team Sportservice Den Helder organiseert donderdag 13 december Icegames met Human Ice Bowling en Human Curling. Opgeven via kan via de website van  Teamsportservice. Op zaterdag 14 december en 28 december is er voor kinderen tot en met 12 jaar de Domino’s Mini Elfstedentocht. Zij kunnen al schaatsend 11 steden/stempels krijgen op hun startkaart. Een volle kaart is een gratis pizza waard.

Op de zondagochtenden is er peuter/ kleuterschaatsen waarbij ouders of andere begeleiders mee mogen lopen op het ijs. Na zondag 5 januari is het weer over met de pret en mogen de schaatsen weer in het vet.

Voor openingstijden en meer info zie www.ijsbaanbeatrixstraat.nl of op Facebook.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button