Uitgaan

Muzikaal weekend in het Boerenverdriet

Het Boerenverdriet in Den Helder heeft weer een muzikaal programma gepland voor het weekend van 29 en 30 november.

Vrijdag 29 november is het tijd voor karaoke in het Boerenverdriet, de aanvang is 21:00 uur. Gezellig mee zingen met de leukste meezingers.

Zaterdag 30 november staat Krentbrood vanaf 22:00 uur in het Boerenverdriet. #KRENTEBRØØD is een van de vaste livebands. Ze gaan van Links naar Rechts met de Snollebollekes, rocken the place met Rage Against The Machine en ACDC, dansen op Bruno Mars en Timberlake, rammen de hottest songs van Queen, laten je wegzwijmelen bij Heroes van David Bowie en proosten met een Atje voor de sfeer op een vette U2 classic. En pruttelen nog wat na met Andre Hazes en de Hermes Houseband. Kortom, Krentebrood is een feest van muzikale herkenning uit de top2000.

De entree is gratis. Het Boerenverdriet is te vinden aan de Zuidstraat nummer 52 en 53 in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button