Uitgaan

The Hugo Singers in de Lucaskerk Winkel

Advertentie:

Mannenkoor The Hugo Singers en een zeven man sterk Muziekensemble treden op zondag 15 december in de Lucaskerk aan de Dorpsstraat 177 in Winkel. Het koor bestaat uit meer dan twintig enthousiaste mannen. Zij zingen vier stemmig a capella. De akkoorden zijn snel herkenbaar als vierstemmig, harmonisch akkoord. Typisch kenmerk is ook dat de op een na hoogste stem, de lead, de melodie zingt.

Daarboven zet de tenor een tweede stem neer. De bas geeft het geluid een solide ondergrond met een donkere, ronde klank. De bariton kleurt het ene moment met de lead, het volgende moment meer met de bas. Onder leiding van dirigente Marie Anne Pak brengen zij een breed gekleurd repertoire waar onder andere het gregoriaanse veni, veni Emmanuel maar er wordt ook op zijn “barbershops” gezongen.

Aanvang 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op culturelestichtingniedorp.nl. Reserveren is ook mogelijk. Kaarten kosten € 12,- en zijn verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op 0224-542119. Kaarten zijn ook aan de deur verkrijgbaar. De Lucaskerk zal verwarmd zijn. Parkeren is gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button