Den Helder

Mobiele showroom Duurzaam Bouwloket afgelast vanwege harde wind

Den Helder – De mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket komt vandaag (vrijdag) niet naar Den Helder. Door de verwachte harde wind is het niet veilig om met de showroom de weg op te gaan. De showroom met energiebesparende producten zou vrijdag 26 november van 15.30 tot 20.30 uur bij de parkeerplaats van de Helderse Vallei staan.

Op maandag 29 november komt – vooralsnog – de mobiele showroom wel naar Den Helder. Dan staat hij van 15.30 tot 20.30 uur bij de parkeerplaats van de Sportlaan. In de showroom kunnen bezoekers energiebesparende producten zien en voelen: van radiatorfolie en ventilatie-box tot aan warmtepompen en infraroodpanelen. Ook zijn adviseurs van het Duurzaam Bouwloket aanwezig om vragen te beantwoorden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button