Cultuur/NatuurHollands Kroon

Bibliotheek Niedorp tijdelijk gehuisvest aan Ooievaarsweg

Advertentie:

Hollands Kroon – De bibliotheek in Niedorp krijgt een tijdelijk onderkomen totdat de nieuwbouw voltooid is. In maart/april 2023 verhuist de bibliotheek naar het nieuwe winkelcentrum. Voordat het zover is, wordt er binnenkort begonnen met de aanleg van een parkeerterrein rond het nieuwe winkelcentrum. Dat betekent dat het huidige gebouw van de bibliotheek moet worden afgebroken. Vanaf 12 december zijn mensen welkom bij de tijdelijke bibliotheek in de voormalige rooms-katholieke basisschool aan de Ooievaarsweg 4 in Nieuwe Niedorp.

Komend voorjaar krijgt de vestiging van KopGroep Bibliotheken een onderkomen in het nieuwe winkelcentrum, Winkelhart Niedorp. Het wordt een mooie bibliotheek met veel licht. Een grote vooruitgang, want de bibliotheek krijgt een eigen ruimte voor het geven van cursussen en het Informatiepunt Digitale Overheid. Tot die tijd wordt de bibliotheek tijdelijk ondergebracht in het voormalige complex van de rooms-katholieke basisschool van Nieuwe Niedorp aan de Ooievaarsweg. De openingstijden blijven ongewijzigd. De week van 5 t/m 11 december is de bibliotheek gesloten om te kunnen verhuizen.

Omdat deze tijdelijke locatie voor sommige leners misschien niet makkelijk bereikbaar is laat de bibliotheek weten dat haar medewerkers bereid zijn om te helpen. Neem in dat geval contact op via: niedorp@kopgroepbibliotheken.nl of (0226) 411 991. Dan brengt de bibliotheek de gewenste boeken thuis.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button