112Den Helder

Politie zoekt getuigen reeks vernielingen en autobranden in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van twee vernielingen van auto’s en één brandstichting in een auto. Drie incidenten vonden plaats op maandag 14 november rond 03.55 uur aan de Vijzelstraat, vrijdag 18 november rond 01.00 uur aan de Grebbestraat en zaterdag 19 november rond 05.30 uur aan de Bloemstraat. Er wordt onderzocht of de drie incidenten verband houden met elkaar.

Er lijkt sprake van een reeks brandstichtingen en vernielingen. Eerder in oktober zijn in Den Helder in het weekeinde ook al meerdere personenauto’s uitgebrand en vernield. In de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 oktober moest de brandweer uitrukken om drie brandende auto’s te blussen na vermoedelijke brandstichting. In hetzelfde weekeinde op vrijdag is in de wijk De Schooten een auto uitgebrand. Ook hier gaat de politie uit van brandstichting.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button