Hollands KroonVideo

Brandweermannen ontvangen Koninklijke Onderscheiding

Advertentie:

Westerland – Vier brandweerlieden kregen maandagavond uit handen van burgemeester Rian van Dam een onderscheiding uitgereikt. Zij kwam hoogst persoonlijk naar camping Waddenzee om ze de medaille ‘Lid in de Orde van Oranje-Nassau’ op te spelden.

Het was wederom feest voor een aantal vrijwillige brandweermannen uit de Kop van Noord-Holland. Was het vorige week raak voor vrijwilligers uit Den Oever, nu waren het er vier uit het korps van West-Wieringen die uit handen van de burgemeester een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mochten nemen.

Andre Bregman, Cor van Hest, John Nanning en Ed Raven waren de mannen die de medaille kregen opgespeld. Na de mooie woorden van de burgemeester was het tijd om samen met de collega’s en familie even na te zitten en te praten over het mooie en dankbare werk van brandweerman/vrouw.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button