Den HelderUitgaan

Theaterweekend van de Kampanje goed bezocht

Den Helder – De Kampanje nam afgelopen weekend deel aan het landelijke theaterweekend. Zaterdag waren er speciale voorstellingen en zondag een open dag voor bezoekers.

De vier voorstellingen op zaterdag zijn allemaal goed bezocht met een paar honderd bezoekers per voorstelling. Volgens Kim Smit van het theater zijn er zondag zo’n 300 bezoekers geweest en die konden de hele middag genieten van amateurs uit Den Helder en de regio. Er waren optredens in kleedkamers, de artiestenfoyer en in de KeyKegzaal.

De kleedkamersessies waren dit jaar nieuw en hiervan werd door de bezoekers  in groten getale gebruik gemaakt. De kleedkamers waren zo vol dat er nauwelijks plaats was voor alle belangstellenden. In de kleedkamers traden verschillende kleine muziekgroepen op.

Later in de middag gaven grotere muziekgroepen, waaronder de muziekgroep Pur Sang en het koor Just4fun, een optreden in de KeyKegzaal en ook die waren zo druk bezocht dat vrijwel alle stoelen in de zaal bezet waren en de bezoekers langs de wand stonden.

“Kortom een geslaagd weekend waarin we veel mensen mochten ontvangen om kennis te maken met theater”, aldus Kim Smit.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button