Den Helder

Doneeractie voor aangehouden ondernemer

Julianadorp – Om de ondernemer die dinsdagavond is aangehouden na onrust bij winkelcentrum Dorperweerth een handje te helpen, is een klant een inzamelactie gestart. Onder de noemer “Hulp voor Martin en gezin!” kan een ieder via Gofundme een bijdrage storten.

De initiatiefneemster meldt dat ze met veel ongeloof het nieuws omtrent Martin en zijn smartphonewinkel heeft gevolgd. “Hij komt op voor zijn winkel die al eerder het doelwit is geweest! Het is zijn levenswerk. Hiermee wil ik hem laten weten hem te steunen en hopelijk met een kleine donatie komen ze hier zonder al te veel kleerscheuren uit!”

“Ik weet dat er geen tot weinig schade is aan de winkel, maar persoonlijke schade is er wel. De winkel kan niet open, advocaatkosten en op dit moment is hij nog steeds op het bureau. Dit is puur een steuntje voor ze. Een statement tegen het rellen.”

Inmiddels (14.23 uur op woensdagmiddag) is een bedrag van 890 euro ingezameld.

Klik hier voor de doneeractie

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button