Den Helder

Helders steunfonds in beeld

Den Helder – Vanwege de coronacrisis heeft de gemeente Den Helder vorig jaar het Helders steunfonds ingesteld. Belangrijke reden hiervoor was om de leefbaarheid en ontwikkeling van de stad in stand te houden.

Wethouder financiën Kees Visser laat in een kort filmpje zien waar de gemeente het Helders steunfonds voor heeft ingezet. “Met de 2 miljoen euro kunnen we voorzieningen, instellingen en organisaties die belangrijk zijn voor de inwoners van Den Helder, overeind houden, Met een bijdrage uit het steunfonds hebben deze organisaties een goede basis om deze moeilijke tijden door te komen.”

Samenwerking
Ook Joost Korver, directeur van de Stichting Kinderopvang, Jan de Ruiter, directeur van het Reddingmuseum en Sonja Vermeulen, directeur van Olympia én secretaris van de Helderse ondernemersvereniging komen in het filmpje aan het woord. Ze vertellen wat het Helders steunfonds voor hun organisaties heeft betekent. En ook voor andere instellingen en ondernemers in Den Helder.

Het zijn nog steeds onzekere tijden. Het Helders steunfonds zal dan ook, waar nodig en mogelijk, in 2021 steun blijven verlenen. “Samen gaan we voor een gezonde en mooie toekomst van onze stad”, aldus de gemeente.

Het filmpje is te bekijken op www.denhelder.nl/steunfonds.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button