Den HelderHollands KroonRegio NoordkopSchagen

Meer samenwerking omroepen Noord-Holland Noord

Advertentie:

Noord-Holland Noord – De omroepen in de regio Noord-Holland Noord gaan meer met elkaar samenwerken. Dat is donderdag overeengekomen door de drie managers van de omroepen Streekstad Centraal, Noordkop Centraal en Regio Noordkop. De samenwerking gaat per direct in.

Met de samenwerking versterken de omroepen elkaar op het gebied van kennis, kunde en techniek. Ook wordt het op deze manier eenvoudiger om gezamenlijk verslag te doen van grote evenementen, zodra die weer kunnen worden gehouden. Tevens kunnen de omroepen elkaar ondersteunen bij ziekte en vakantie van medewerkers.

Als verhalen de eigen regio overstijgen, kan deze content door elk van de omroepen worden overgenomen voor publicatie op het eigen platform (radio, tv, online). Ook is het de bedoeling dat de drie omroepen in het vervolg samen optrekken richting andere partijen, waaronder NH, de NOS en de NLPO (de landelijke belangenbehartiger van lokale- en streekomroepen, red.). Met de samenwerking ontstaat een van de grotere streekomroepen van Nederland.

Streekstad Centraal is de streekomroep voor de regio Alkmaar en Dijk en Waard, Noordkop Centraal is vooral actief in Schagen en omgeving en Regio Noordkop is de omroep voor Den Helder en Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button