Den HelderUitgaan

Noordwest organiseert informatiemarkt over zorg rondom kanker

Advertentie:

Den Helder – Het Noordwest Oncologisch centrum op locatie Den Helder en Alkmaar organiseert vrijdag 3 februari een informatiemarkt over de zorg rondom kanker. Daarbij is de aandacht gevestigd op leefstijl en preventie.

Aanleiding voor de informatiemarkt is de Wereldkankerdag op 4 februari. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de lichamelijke en geestelijke impact die de ziekte heeft. Dit heeft gevolgen op het dagelijks leven van patiënten, maar ook voor hun naasten. Tijdens de informatiemarkt kunnen aanwezigen al hun vragen stellen aan het zorgpersoneel. Onder andere zorgverleners van fysiotherapie, diëtetiek, de borstkliniek, dermatologie, hoofd-halskanker, medisch maatschappelijk werk en medische psychologie zijn aanwezig. In Den Helder is het Inloophuis ook ter plaatse.

De informatiemarkt vindt vrijdag 3 februari van 10:00 tot 15:00 uur plaats bij de ziekenhuizen in Den Helder en Alkmaar. Iedereen is welkom.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button