Defensie

75 jaar vrouwen bij Defensie

Den Helder – De eerste Bosscherlezing van dit jaar heeft als onderwerp “75 jaar vrouwen bij Defensie”. De Stichting Vrienden van het Marinemuseum organiseert deze lezing op woensdag 25 maart aan boord van de Schorpioen. Inloop vanaf 13:30 uur. Aanvang 14:00 uur. De lezing wordt gegeven door Marieke de Vries, historica aan het KIM.

Het bijwonen van deze lezing is gratis voor donateurs van de organiserende stichting. En voor niet-donateurs € 5,00. Aanmelden via vrienden@marinemuseum.nl voor 9 maart. De niet-donateur wordt verzocht het eerder genoemde bedrag over te maken op rekeningnummer NL48 RABO 0330 6879 05. Voor € 15,- is het mogelijk zich voor een jaar aan te melden als donateur.

Bij grote belangstelling wordt de lezing gehouden in de grote zaal van de Dukdalf.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button