Den Helder

Analoge tv stopt over vier weken

Advertentie:

Den Helder – Zoals eerder aangekondigd stopt Ziggo op 25 maart met analoge tv. Sinds de televisie bestaat is er veel veranderd en ook Ziggo blijft vernieuwen om klaar te zijn voor de toekomst.

Doe de check op kanaal 14, wanneer daar Ziggo sport te zien is dan wordt er al digitaal gekeken op de tv en hoeft er niks meer gedaan te worden. Wanneer dit niet het geval is, volg dan de stappen voor 24 maart op ziggo.nl/schakelmee. Dan is schakelen naar de tv via de kabel heel eenvoudig. Regio Noordkop TV is digitaal te vinden op kanaal 41.

Voor vragen of hulp is de klantenservice dagelijks van 08:00 tot 20:00 te bereiken op het nummer 0800-0620 (gratis), ook in het weekend. Kijk op ziggo.nl/schakelmee voor het dichtstbijzijnde servicepunt of voor het maken van een afspraak met een monteur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button