112

Getuigen gezocht van zware mishandeling

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in Quelderduijn, afgelopen zondag 23 februari. De zware mishandeling vond plaats tussen 01.00 uur en 02.00 uur, ten tijde van het carnavalsfeest.

Daarbij is een man zodanig hard in zijn gezicht geslagen dat hij op de grond viel. Terwijl hij op de grond lag is hij vervolgens in zijn gezicht geschopt. Daarbij heeft hij zwaar lichamelijk letsel opgelopen.

De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval, alsmede naar (camera) beeldmateriaal. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844 en vermeld het registratienummer 2020036668.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button