Den HelderZakelijk

Neem een kijkje achter de schermen bij Kooypunt

Adverentie

Den Helder – Ondernemersvereniging Kooypunt houdt in samenwerking met vele ondernemers een Open Dag op Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport! Zaterdag 18 april van 11.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen bij verschillende bedrijven en zijn er tal van activiteiten te doen. “We willen iedereen uit Den Helder en omgeving laten zien wat hier gebeurt en dat er veel bedrijvigheid is”, zeggen de bestuursleden van Ondernemersvereniging Kooypunt.

Jacques de Waal van (NoordWest Services & Security) over de opzet: “Het is de eerste keer dat we een Open Dag organiseren. Bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport is een groot gebied met een diversiteit aan bedrijven. We laten graag zien wat we hier allemaal te bieden hebben. We zien deze Open Dag ook als een stukje reclame naar de toekomstige werknemers. We laten op deze manier zien wat voor verschillende en mooie bedrijven er allemaal in Den Helder gevestigd zijn waar je bij wilt werken!”

Op het bedrijvenpark Kooypunt en Den Helder Airport zijn ontzettend veel interessante bedrijven die zeker een kijkje waard zijn. Veel van deze bedrijven zijn normaal niet open voor publiek, maar tijdens de open dag kan je een kijkje achter de schermen nemen. Zo krijg je een rondleiding bij het distributiecentrum van Vepa Bins & Braspa, die het grootste en meest gevarieerde assortiment aan afvalbakken, garderobesystemen, kantooraccessoires, brievenbussen, kunstplanten, displays en interieurverzorgingsproducten binnen Europa heeft. Of breng een bezoek aan Witkamp Dienstverleners, specialist in glas-, gevel & interieurreiniging. Zij geven demo’s met hogedruk units en je kan met een hoogwerker mee de lucht in, om van een mooi uitzicht over het Kooypunt te genieten.

Andere bedrijven die deelnemen aan de Open Dag zijn Den Helder Airport, Renewi Offshore, Gemeente Den Helder, Rabobank Kop van Noord-Holland, TEDU opleidingen, Omnyacc, P. Smit BV, Port of Den Helder, Noordwest Security& Services, OneCircle/Keykeg, Molenaar en Leek, Jongejans Luchttechniek, Bert’s Boxx en Boels.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button