Den HelderLOS Den HelderPolitiek

Lokale kandidaten Tweede Kamer te gast op LOS Radio

Den Helder – Vijf inwoners van Den Helder staan dit jaar op de kandidatenlijsten voor de Tweede Kamer. Vier van hen zijn in de week voorafgaand aan de verkiezingen te gast op LOS radio.

In de week van 8 tot en met 12 maart schuiven de vier ’s middags tussen 14.00 en 15.00 uur aan in het radioprogramma LOS Actueel. Een uur lang wordt met hen gesproken over hun politieke ambities, hoe ze stad en regio in Den Haag hopen te kunnen vertegenwoordigen en over hun kansen op een stoeltje in de Tweede Kamer.

De eerste gast is maandag 8 maart Sylvia Hamerslag namens Code Oranje. Woensdag 10 maart komt Peter de Vrij (PvdA), een dag later Nico de Vos (50Plus) en de reeks wordt op vrijdag afgesloten met Harmen Krul (CDA). Het liefst had de LOS een plek geboden aan alle vijf lokale kandidaten, maar Vincent van den Born (PVV) heeft om onbekende reden afgezien van de uitnodiging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. de enige uit het rijtje die wel eens wat zinnigs te zeggen had is mevr. Hamerslag, rest is het luisteren niet waard

Back to top button
%d bloggers liken dit: