Uitgaan

Maria Magdalena in de Oosterlanderkerk

Oosterland – ZininOosterland organiseert de vertelvoorstelling “over Maria Magdalena”, van Pauline Seebregts. Maria Magdalena is lang genegeerd, verguisd en vergeten. Een zondige vrouw, een hoer zo werd gezegd. Maar in deze tijd wordt ze meer en meer gezien als een vrouw met een grote innerlijke wijsheid en een symbool van vrouwelijk kracht.

Hoe kan haar verhaal, juist in deze roerige tijd, ons iets laten zien over wat liefde en de kracht van het hart vermag? In deze voorstelling neemt ze zelf het woord. Verhalenverteller Pauline Seebregts vertelt verhalen met een glimlach en kwinkslag, verhalen die iets geven om over na te denken en soms zachtjes ontroeren.

Pauline Seebregts is professioneel verhalenvertelster, trainer en coach. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de Vertelacademie in Utrecht. Eerder werd Pauline uitgeroepen door een vakjury tot Vertelambassadeur 2017. Als vertelster heeft zij een warme, expressieve manier van vertellen. Ze laat de belangstellenden lachen en ontroert evenzeer. Dikwijls worden haar verhalen ervaren als inspirerende momenten van wat ook ‘entertaining wisdom’ genoemd kan worden.

De vertelvoorstelling vindt plaats op zondag 6 maart in de Oosterlanderkerk, Kerkweg 22. De kerk is open vanaf 15:45 uur en om 16:00 start de verhaalvoorstelling. De toegang is gratis. Voor meer evenementen in Oosterland zie de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button