Hollands KroonUitgaan

Junior pop-up expositie in Oosterland

Advertentie:

Oosterland – De Culturele Kring Wieringen organiseert jaarlijks een pop-up expositie met een basisschool uit Hollands Kroon. In de week van 6 tot en met 10 maart doen de leerlingen van De Branding uit Den Oever aan dit kunstproject mee.

Kunstenares Geertje Tjalma nodigt de kinderen uit in haar atelier dat speciaal hiervoor in de Oosterlanderkerk is ingericht. Onder haar leiding gaan de kinderen aan het werk. Aan het eind van de week wordt in overleg met de kinderen een expositie ingericht en worden de kunstwerken tijdens de pop-up expo tentoongesteld. Het thema is dit jaar ‘muziek’. De kunstwerken worden gemaakt met gerecycled materiaal. Speciale medewerking in het atelier en tijdens de muzikale opening zal worden verleend door Iris Hos.

De feestelijke opening van de pop-up expositie vindt plaats op vrijdagmiddag 10 maart om 14:00 uur. Uiteraard worden de ouders/verzorgers hiervoor uitgenodigd. Na de opening is de pop-up expositie ook nog te zien voor andere belangstellenden. De kerk is tot en met 19 maart iedere zaterdag en zondag van 13:30 tot 16:30 uur geopend. De Oosterlanderkerk is gevestigd aan Kerkweg 22 in Den Oever (Oosterland).

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button