112Den Helder

Twee autobranden in korte tijd in Den Helder

Den Helder – De brandweer heeft in de nacht van zondag op maandag twee keer achter elkaar moeten uitrukken voor twee autobranden. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

De eerste autobrand vond rond 04:30 plaats op een parkeerterrein op de Meeuwenstraat, waar een Volkswagen Transporter volledig uitbrandde. Het voertuig dat naast het busje stond geparkeerd heeft daarbij schade opgelopen door de vrijgekomen hitte.

Net toen de brandweer klaar was met deze autobrand kreeg het melding van een volgende autobrand, ditmaal in de Gerbrands Scheltesstraat in Den Helder. Daar was een beginnende brand ontstaan bij een Toyota. De brandweer heeft het ergste kunnen voorkomen, maar er is wel schade ontstaan.

Onderzoek
De politie zegt onderzoek te doen naar de incidenten. De voertuigen worden bij daglicht geïnspecteerd en afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Het zal je voertuig maar zijn!! Wat is er toch loos in de samenleving? En ook al ben je verzekerd, het kost je altijd geld.

Back to top button
%d bloggers liken dit: