Uitgaan

Warm Welkom met mini-excursies in het Zwanenwater

Advertentie:

Callantsoog – De dagen worden langer, de eerste planten bloeien, blad ontluikt aan de struiken. De lente dient zich aan, ook al is het nog behoorlijk fris. Op 5 maart bezorgen de boswachters van Natuurmonumenten wandelaars in het Zwanenwater een Warm Welkom met chocolademelk en mini-excursies.

Jong en oud wordt uitgenodigd om de ontluikende natuur te komen beleven in het Zwanenwater. Deze dag zijn boswachters aanwezig die van alles kunnen vertellen over de natuur in het Zwanenwater en mini-excursies aanbieden. Op zoek gaan naar de eerste bloeiende planten, paddenstoelen, de eerste rondvliegende hommels en het ontluikende groen aan struiken. Voor kinderen liggen speurkaarten klaar. Trek wel waterdichte schoenen of laarzen aan, want op de bruine (lange) route staat een klein deel van het pad wat onder water.

Locatie
Wandelaars, zowel jong als oud, zijn welkom op zondag 5 maart. De boswachters staan met warme chocolademelk te wachten tussen 10.30 en 15.30 uur. Loop vanaf de parkeerplaats het Zwanenwater in en verderop staan ze.

Gratis voor leden van Natuurmonumenten, niet leden kopen een toegangskaartje voor het gebied.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button