Uitgaan

Helderse Historische Vereniging houdt boekenmarkt in School 7

Advertentie:

Den Helder – De Helderse Historische Vereniging organiseert zaterdag 2 maart van 10:00 tot 15:30 uur een boekenmarkt in School 7. Het gaat merendeels om Helderse boeken van schrijvers als Jan Bremer, Rens Schendelaar en anderen.

Naast de boeken gaan vele foto’s in de verkoop. Deze foto’s zijn aangebracht op hout, kunststof of metaal. De grootte van de foto’s is variabel en loopt van formaat ansichtkaart tot ongeveer één meter. Het zijn zwart/wit en kleurenfoto’s van alle stadsdelen, Huisduinen en Julianadorp. Ook zijn er luchtfoto’s van diverse gebieden in en buiten de stad te koop.

De boekenmarkt vindt in bibliotheek School 7 plaats in de leslokalen één en twee. Betaling kan contant en met de pinpas.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button