Cultuur/Natuur

Kunstuitleen Den Helder zoekt nieuwe bestuursvoorzitter

Advertentie:

Den Helder – De Kunstuitleen in Den Helder is op zoek naar een nieuwe bestuursvoorzitter. Na ruim negen jaar neemt de huidige voorzitter, Wiltrude Turnhout, namelijk afscheid van de Kunstuitleen.

Turnhout heeft haar voorzittersfunctie steeds met veel plezier en passie vervuld. De Kunstuitleen staat er goed voor en de plannen voor de toekomst zijn veelbelovend. ‘Kunst in de Kelder’ ligt in het verschiet en dat was voor Turnhout het moment om het stokje door te geven aan een gepassioneerde opvolger. Kunstuitleen zoekt een opvolger met een passie voor kunst, een hart dat sneller klopt bij het zien van kleurrijke doeken en een verlangen om de kunstwereld voor iedereen in Den Helder binnen bereik te brengen.

Passie voor kunst, leiderschap, netwerken, creativiteit en liefde voor Den Helder zijn belangrijke criteria. Geïnteresseerden kunnen dit kenbaar maken via een mail naar info@kunstuitleen-denhelder.nl of binnenlopen bij de Kunstuitleen.

Opening nieuwe tentoonstelling
De Kunstuitleen en Kunsthal 45 openen medio maart de overzichtstentoonstelling ‘Uitgelicht, De Kunstuitleen XL’. Belangstellenden zijn welkom bij de opening op 17 maart om 15:00 uur in Kunsthal45 in Spoorstraat 128. Het uitgangspunt van deze expositie is een kunstwerk uit de Kunstuitleen collectie, aangevuld met kunstwerken van de kunstenaars. Deelnemende kunstenaars zijn onder meer Piet Lont, Yvonne Zomerdijk, Anita Mandenmaker en Heddy-John Appeldoorn.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button