Uitgaan

Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert rommelmarkt

Advertentie:

Wieringerwaard – Na jaren de rommelmarkt van Muziekvereniging Wieringerwaard georganiseerd te hebben, besloten de vaste vrijwilligers hier na de markt van vorig jaar mee te stoppen. Even leek het erop dat de succesvolste actie om geld in te zamelen voor de club niet meer door zou gaan, maar er komt een ware doorstart. Deze vindt plaats op 10 maart.

Het wordt, net als andere jaren, weer een gezellige markt met voor ieder wat wils: kleding, elektronica, boeken, speelgoed, keukenapparatuur, meubels, antiek, woondecoratie en nog veel meer. Daarnaast worden er zelfgemaakte taarten verkocht, is er een loterij, kunnen kinderen grabbelen in de grabbelton en wordt er uiteraard een beetje muziek gemaakt. Mensen die zelf nog oude, mooie, bruikbare spullen kwijt willen, kunnen deze zaterdag 9 maart zelf naar de gymzaal in Wieringerwaard brengen. Daarnaast is het Dorpshuis ernaast elke vrijdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur open en kunnen mensen hun spullen in de hal bij de ingang neerzetten.

De markt vindt plaats zondag 10 maart in de gymzaal van Wieringerwaard (Populierenlaan 25). De rommelmarkt is open van 11:00 tot 13:30 uur. Het eerste uur wordt een entree van €2,- gevraagd, daarna is toegang gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button