Sport

Wout de Wolf wint tweede ledentoernooi Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Jeu de boulesvereniging Entre Nous organiseerde afgelopen zaterdag haar tweede ledentoernooi. In een goed bezet deelnemersveld kroonde Wout de Wolf zich tot winnaar.

De wedstrijden begonnen om exact 12:00 uur en na de eerste ronde waren gelijk al verrassende uitslagen te noteren. Tussen de tweede en derde ronde was er een lange pauze vanwege de regen, maar rond half drie kon er weer verder gespeeld worden. Uiteindelijk stonden Wout de Wolf en An Freen in de finale tegenover Reina Boekel en Jopie Mahieu.

De finalisten gaven elkaar weinig toe en het ging aardig gelijk op tot aan de negende mène (werpronde). In de daarop volgen de mène konden De Wolf/Freen een gaatje slaan van drie punten. Mahieu en Boekel waren hierdoor van slag en konden het tij niet keren. De Wolf/Freen maakten de partij vakkundig af en wonnen de finale met 13-6. Op basis van eerdere resultaten ging Wout de Wolf met de eerste plaats aan de haal. An Freen werd tweede, gevolgd door Reina Boekel (derde) en Jopie Mahieu (vierde).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button