Den HelderMaritiemUitgaan

HoutenBoten Festival nog niet geschrapt

Den Helder – De vraag of het HoutenBoten Festival op Willemsoord dit jaar doorgaat wordt pas op 1 mei beantwoord, zo laat de organisatie weten. De organisatie achter de Jutterhavendagen en het Festival zijn niet bij elkaar gekomen, maar hebben wel overleg gehad. “We hebben er veel zin in, maar wachten af, net als de rest van de wereld. Achter de schermen werken we wel verder, maar met gepaste energie…”

“We wachten af en nemen een beslissing op 1 mei. Wat die beslissing is weten we nog niet; het zou uitstel kunnen zijn, uitstel tot een datum nog dit jaar, september of zo. Anders wordt het een afstel, het nu niet door laten gaan en volgend jaar opnieuw organiseren.”

Het festival staat gepland voor 3, 4 en 5 juli. Voor meer informatie: Bert van Baar, info@dutchwoodenboatfestival.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button