Den Helder

Nu ook coronabesmetting op ’s Heeren Loo

Julianadorp – Ook op het terrein van ’s Heeren Loo in Julianadorp is deze week een besmetting met het coronavirus vastgesteld. Directeur Peter Droog meldt in een brief aan omwonenden dat ondanks alle voorzorgsmaatregelen een cliënt positief is getest op Covid-19.

Direct bij het vermoeden van de mogelijke besmetting is de GGD geïnformeerd en zijn alle protocollen in werking getreden die al waren opgesteld. De betrokken cliënt en de direct betrokken zorgmedewerkers zijn geïsoleerd om verdere besmetting van anderen te voorkomen. De medebewoners van deze cliënt worden om deze reden op de groep gehouden. Alle hygiënemaatregelen zijn nog verder aangescherpt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button