Den Helder

“Oorlogsherinneringen van een Helderse schooljongen”

Den Helder – In het kader van 75 jaar bevrijding heeft de Helderse Historische Vereniging een bundeling van zesentwintig verhalen uitgegeven in een handzaam boekje getiteld “Oorlogsherinneringen van een Helderse schooljongen”.

De verhalen beginnen net voor de oorlog en eindigen net na de oorlog, opgetekend door Jan Bremer. Deze uitgave bevat 64 pagina’s en is rijk geïllustreerd met tekeningen van Henk Schoorl. De verhalen zijn kort, bijzonder toegankelijk en prettig te lezen.

Het boekje is in beperkte oplage gedrukt en is beschikbaar bij de boekhandel (Bruna winkels Den Helder en Julianadorp) voor € 6,-. Leden van de Helderse Historische Vereniging kunnen dit boekje via de vereniging aanschaffen tegen een (sterk) gereduceerd tarief. Het boekje is ook online te bestellen op de webshop van de Helderse Historische Vereniging.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button