Uitgaan

Dameskoor HDK Vocaal treedt op in de Keesschuur

Advertentie:

Anna Paulowna – Het dameskoor HDK Vocaal geeft zondag 18 februari een concert in de Keesschuur in Anna Paulowna. Deze muziekgroep zingt een gevarieerd repertoire van voornamelijk Engelse liedjes.

HDK Vocaal werd in 1949 opgericht door vrouwen die wel eens wat anders wilden zingen dan klassiek of kerkmuziek. Onder de bezielende leiding van pianiste Annelies Koomen en dirigent Paul Sanders brengt het koor op 18 februari een afwisselend programma van twee- en driestemmige liedjes. Het optreden begint om 14:00 uur.

Het koor bestaat uit 25 dames, die iedere week op woensdagavond tussen 19:30 en 21:30 uur met elkaar repeteren in Triade. Mensen die belangstelling hebben om ook met het koor te zingen zijn welkom om op een repetitieavond in Triade.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button