112Den Helder

Automobilist onwel op rotonde De Vijfsprong in Den Helder (update)

Den Helder – Een automobilist is maandagochtend op de rotonde aan de Middenweg in Den Helder van de weg geraakt. De bestuurder raakte onwel door een hartaanval en verloor daardoor de macht over het stuur. Omstanders hebben direct eerste hulp verleend.

Zijn medepassagier nam het stuur over en probeerde zo de auto tot stilstand te brengen. Daarbij werden nog wel meerdere vluchtheuvels geraakt, maar geen andere voertuigen.

Nadat er twee ambulances ter plaatse kwamen, is het slachtoffer gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar. De auto is weggehaald door een berger. Het verkeer ondervond enige hinder van de stremming.

Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

2 reacties

 1. Deze keer als eerbetoon voor u een citaat over een andere brokkenmaker. Wanneer zo iemand overlijd sterf je zelf namelijk een beetje mee:

  ‘Radio 1!’

  ‘Nee, dat is Radio 3. Ik wil Radio 1!’

  ‘Wat een shitmuziek, is dit Radio 538 of zo? Het is acht uur, ik wil gewoon het nieuws op Radio 1!’

  ‘O nee! O nee! Dit is een vreselijke DJ! Die wil ik absoluut niet! Dat gelach om niks! Stom gehinnik. Hallo! Radio 1! En nu!’

  ‘Hier word ik echt compleet gestoord van! Als je nu niet gauw naar Radio 1 gaat…’

  ‘Arrow Jazz? Nee, dank u. Heb ik nog nooit jazz op gehoord. En dit is Reedio Ten Kold! Wil ik niet. Nee, ook niet Kink FM. Bissenis Nieuws Radio? Nee! RADIO 1!!!!! Godsodeju!!’

  ‘Mag ik nu 112, ja?’

  Met de politienoodcentrale, zegt u het maar.

  ‘Ja, ik rij momenteel op de A1 en het is een heel gevaarlijke situatie. Ik rij nu 130, want ik ben namelijk razend en ik wil een geval van oplichting aangeven betreffende de firma Hyundai in Zuid-Korea. Wilt u nu een proces-verbaal opmaken? Graag!’

  Was getekend,

  W. de B.

Back to top button
%d bloggers liken dit: