Sport

Initiatief nieuwe inline-skateclub op wielerbaan

Den Helder – Liefhebbers van inline-skaten kunnen op 30 april terecht bij de open dag op het DOK terrein. Een groepje enthousiaste inline-skaters is aan het onderzoeken of er behoefte is aan een inline-skateclub in Den Helder.

Zij hebben een samenwerking met HRTC DOK waardoor ze de wielerbaan van de vereniging mogen gebruiken in het skateseizoen. Op 30 april houden zij een open dag op het DOK-terrein voor mensen die willen skeeleren op een veilige afgesloten baan.

De dag vindt plaats op zondag 30 april tussen 09:00 en 12:00 uur op het DOK-wielersportterrein aan de Doggersvaart. Iedereen vanaf 8 jaar die wil komen (leren) skeeleren is welkom.

De organisatie is in handen van de broers Jeroen en Martijn Kooijman (44 en 39 jaar) en Rodney Hooijman (42). Ze hebben het initiatief genomen om te onderzoeken of er in onze gemeente behoefte is aan een skeelerclub. Mensen die al skeeleren kunnen ook kennismaken met de baan welke elke zondag tussen 09:00 en 12:00 uur tussen 1 april en 30 september gebruikt mag worden voor deze sport door de groep.

Voor info, kunnen mensen kijken op Inlineskate-denhelder.nl en aanmelden kan via het emailadres info@inlineskate-denhelder.nl

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button