112

Drugs en geld bij bekende van de politie

Den Helder – Een bekende van de politie is zondag rond 17.00 uur aangehouden. Er was informatie dat hij vermoedelijk in het bezit van verdovende middelen was.

Op de Gravenstraat is de man staande gehouden en nadat agenten, op grond van de Opiumwet, een fouillering hadden toegepast werd bij de man cocaïne en heroïne aangetroffen, alsmede een grote hoeveelheid geld in kleine coupures. Gezien de achtergrond van de man is dit in beslag genomen.

Bij de insluiting bleek de man nog eens twaalf bolletjes en 14 gram harddrugs bij zich te hebben. De drugs zijn in beslag genomen en wordt vernietigd. De man zal zich mogen verantwoorden bij de rechter.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button