112

Kind gewond bij aanrijding Ruyghweg

Den Helder – Bij een verkeersongeval op de Ruyghweg, ter hoogte van de Van Steijnstraat, is maandag een kind gewond geraakt. Meerdere ambulances en hulpdiensten werden gealarmeerd. De Lifeliner uit Amsterdam werd opgeroepen en heeft met de ambulance een rendez-vous gehad bij de N9, ter hoogte van de Stolpen. Hier is de trauma-arts overgestapt van de helikopter naar de ambulance en met het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis gereden.

De Ruyghweg is lange tijd afgesloten geweest voor onderzoek door het Verkeerongevallenanalyse (VOA) team van de politie. De 54-jarige bestuurder is voor een verklaring meegenomen naar het politiebureau, dit is gebruikelijk. De buurt reageerde geschokt. Het jonge slachtoffer is overgebracht naar het AMC.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button