112

Mannen uit Hoorn in Den Helder aangehouden

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie mannen uit Hoorn aangehouden. Zij vielen op toen ze in een auto door Nieuw Den Helder reden en er snel vandoor gingen toen ze de politie zagen.

Niet veel later troffen agenten het drietal rijdend aan in de Schoenerstraat. De bestuurder van de auto reed tegen de richting in de Klipperstraat in, negeerde een stopteken en reed vervolgens zonder verlichting verder. Pas bij het inschakelen van de sirene en het zwaailicht ging de bestuurder aan de kant.

“In de auto troffen wij drie mannen aan uit Hoorn. Zij konden geen uitleg geven waarom zij op dat tijdstip in Den Helder waren. De drie personen behoorden niet tot één familie en kregen proces-verbaal voor het negeren van de noodverordening. Twee personen droegen tevens geen gordel en de bestuurder kreeg daarnaast ook nog proces-verbaal voor het negeren van het stopteken en voor het rijden tegen de richting in.”

Ga niet onnodig naar buiten! Met drie personen in een auto is niet toegestaan als je geen familie bent en niet op hetzelfde adres woont.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button