Hollands KroonVideo

Koningsdag in Den Oever (video)

Den Oever – Op het voetbalveld van de plaatselijke voetbalvereniging Wiron was op Koningsdag een walk/fiets thru voor kinderen tot 12 jaar georganiseerd. In het vissersdorp is geen officiële organisatie die op Koningsdag iets organiseert, maar toch waren er enkele dames die iets wilden doen. “We kunnen natuurlijk niet alles uit eigen zak betalen en daarom zijn we afhankelijk van giften en sponsoring uit het dorp”, aldus vrijwilliger Marina Rotgans.

In de ochtend konden kinderen hun eigen versierde fietsen laten zien en kregen zij een leuke attentie en een ijsje. Alle 100 ingeslagen attenties gingen vlot de deur uit. Omdat het anders wel een kale boel zou worden op zo’n dag was er ook een vrijmarkt on tour georganiseerd. Een ieder die een verkoopkraampje voor zijn deur had kon zich opgeven.

Helaas voor de organisatie vertelde de gemeente dat hier een vergunning voor nodig was en dus moest deze vrijmarkt op het laatste moment toch nog worden afgelast.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button