112

Bestuurster kan lichtschakelaar in auto niet vinden

Wieringerwerf – Dat was op de A7 even schrikken voor menig automobilist, maar ook voor wijkagent Bas Dirkmaat. Tijdens zijn avonddienst omstreeks 22.00 uur reed hij bij Middenmeer de A7 op en voerde zijn snelheid op naar de toegestane 130 km/uur. Voor hem begonnen op een stuk weg zonder lantaarnpalen andere auto’s te remmen en uit te wijken. Er bleek een auto met een snelheid van 100 km/uur zonder licht te rijden.

De auto is uiteraard gelijk aan de kant gezet en er bleken vier vrouwen in te zitten die net van het zangkoor af kwamen. De bestuurster verklaarde dat de auto van haar dochter was en dat zij er nog nooit in had gereden. Zij vonden het al zo donker in en om de auto heen!

De bestuurster heeft een standje van de politie gekregen en de agent vertelde hoe zij het licht aan moest doen. Volgens de wijkagent was er geen alcohol in het spel.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button