Sport

MSV Zeemacht komt niet tot scoren

Advertentie:

Den Helder – In de eerste divisie A verloren de zaalvoetballers van MSV Zeemacht in de eerste divisie met 0-3 van ZVV White Stones uit Egmond. Een strafschop werd door de thuisploeg afgelopen vrijdag niet benut. Wat betreft score uitslag had het zeker wat betreft speelbeeld ook anders gekund. Helaas is het geluk niet aan de zijde van Zeemacht.

Eerder dit seizoen won White Stones met 5-4 van Zeemacht. Door Huub Spendeling werd de score geopend. Daarna waren beide teams lange tijd gelijkwaardig aan elkaar. Zeemacht had de pech dat bij de tegenstander een zeer sterke keeper, Max Admiraal, present was. Met rust stond het nog steeds 0-1.

In de tweede helft kreeg de thuisploeg minder kansen. Na een gemene overtreding wees de arbiter naar de stip. Mike Zomerdijk knalde de bal hard in. Echter werkte de doelman de bal weg. In de rebound werd het alsnog geen treffer. Zeemacht verzuimde daarna om verder door te drukken, anders was de gelijkmaker zeker gevallen. Nu werd het door Daan Groot 0-2. Niet veel later kon Geordy Koet de laatste treffer van de avond scoren. Zeemacht was niet blij met de nederlaag en moet tot september wachten voor het weer thuis mag spelen. Volgende week is de laatste speelronde van de competitie in de eerste divisie A. Zeemacht speelt dan uit in Warmenhuizen tegen ZVV Vios ‘79.

YouTube
De wedstrijd werd ook rechtstreeks via YouTube uitgezonden op het speciale kanaal van MSV Zeemacht. De vaste sportpresentator Ed Diederich kon wegens werk niet present zijn. Zijn plek werd professioneel overgenomen door een zekere Jaap. Het werd door de kijkers zeer gewaardeerd want die blijven tot de laatste seconde van de wedstrijd ingelogd. De thuiswedstrijden van Zeemacht in de zaal zijn allemaal terug te bekijken.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button