UitgaanVideo

Video: Regenachtige Koningsdag Den Helder alsnog een geslaagde dag

Advertentie:

Den Helder – Dit jaar was er weer genoeg te doen op Koningsdag. Verschillende rommelmarkten waren te bezoeken en ook meerdere buurthuizen organiseerden activiteiten.

Het weer zat helaas niet mee, maar dat weerhield de meeste mensen niet om toch lekker op pad te gaan. Ook Culturele vereneging Julianadorp vooruit liet de pret niet bederven door de druppels. Zij organiseerden verschillende spellen voor de kinderen op het Loopuytplein. Clown Sammy mocht natuurlijk ook niet ontbreken.

Meerdere buurthuizen deden dit jaar mee met Koningsdag. Zo besloot ook Buurthuis Centrum om dit jaar weer lekker uit te pakken. De kinderen mochten gratis drankjes en hapjes nemen en konden genieten van allerlei soorten spellen zoals ‘ezeltje prik’, ‘het stokkenvangspel’ en nog veel meer.

Droog
De koningsdagmarkt in de Schooten werd ’s middags toen het weer wat opklaarde ook druk bezocht. Er stonden weer velen soorten kraampjes en wie zin had in een hapje was ook op het juiste adres. MFC de Boerderij zorgde ervoor dat jong en oud zich konden vermaken door een band bij de bar te laten optreden en boven verschillende spelletjes klaar te zetten voor de kinderen. Het was weer een geslaagde dag.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button