Uitgaan

Video: Regenachtige maar toch geslaagde Koningsdag In Den Oever en Hippolytushoef

Advertentie:

Wieringen – De regen was een kleine spelbreker tijdens de festiviteiten die werden gehouden in Den Oever en Hippolytushoef.

Op het voetbalveld van de voetbalvereniging Wiron werden verschillende spelletjes gehouden en ging om 10.00 uur de versierde fietsoptocht van start. Onderweg ging de stoet fietsen dwars door het verzorgingsthuis Kapellehof waar de bewoners konden genieten van die prachtig versierde fietsen en skelters. Als dank kregen de kinderen nog een mooie medaille omgehangen.

In Hippolytushoef moest de fietsoptocht door de regen worden uitgesteld naar een later tijdstip. Ondertussen werd het in de speeltuin wel drukker en werden de eerste vrijmarktspulletjes uitgestald. Eerst maar even een stuk plastic er overheen tot het droger wordt. Om 13.00 uur was het droog en kon de fietsoptocht beginnen. Bij woonzorggroep Samen werden door de bewoners enkele prijsjes beschikbaar gesteld.

Het hoofd van de jury de heer Dijkstra wist na veel wikken en wegen toch drie prijswinnaars aan te wijzen die met een leuk prijsje naar huis gingen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button