Cultuur/NatuurHollands Kroon

Alternatieve Kunst & Kippesoep met Willy Pickkers

Advertentie:

Anna Paulowna – Na lang wachten mogen ze 1 juni weer open en hoewel de ‘Kunst & Kippesoep’ nog niet op de normale manier door kan gaan, hebben ze per 1 juni weer nieuwe werken hangen. Willy Pickkers uit Hoorn verrast iedereen met een hele nieuwe serie.

Willy heeft vorige zomer al geëxposeerd bij Pension van Ewijcksluis, dit zorgde voor veel positieve reacties. Ze komt uit Hoorn en is begonnen met schilderen als hobby, maar na een opleiding heeft ze haar werk ervan kunnen maken. Willy is bekend om haar workshops en anderen enthousiast maken voor de schilderkunst. Haar aanbod van workshops is terug te vinden op www.schilderenisdoen.nl

De kunst is te bewonderen en daarna kunnen bezoekers eventueel genieten van een kopje kippensoep, maar vergeet dan niet om te reserveren! Dit kan via tel.nr 0223-721500 of 0629076955.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button