Noord-Holland

Avond4daagse lopen met Home Edition van KWBN

Noord-Holland – De Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) biedt, ondanks de maatregelen tegen het coronavirus, dit jaar toch de mogelijkheid de Avond4daagse te lopen. Met de speciale Avond4daagse – Home Edition app is het mogelijk eigen routes op een eigen moment te lopen. Niet in grote groepen, maar met sportmaatjes of het gezin. Natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.

Jaarlijks nemen ruim 500.000 kinderen deel aan de Avond4daagsen. Even leek het coronavirus roet in het eten te gooien. “We vinden het essentieel om kinderen in beweging te krijgen”, vertelt Paul Sanders, directeur-bestuurder KWBN, “Samen met onze Avond4daagse organisatoren bekeken we de mogelijkheden om de Avond4daagse te verplaatsen naar het najaar, maar dat bleek in veel gevallen niet mogelijk. Dus besloten we het over een andere boeg te gooien, de digitale boeg!”

Deelnemers kunnen vanaf hun eigen startpunt vertrekken en met de app in de hand 2,5, 5 of 10 kilometer lopen. Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven op Avond4daagse.nl.

Trefwoorden
Toon meer

Babette van Tongeren

Dit bericht is geplaatst door Babette van Tongeren. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Babette richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via babette@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close