112

Brand in steeg tussen horecazaken in De Koog

Texel – De brandweer werd woensdagmiddag gealarmeerd door een bewoner boven één van de winkels in de Dorpsstraat in De Koog (Texel). Er zou iets branden in een steeg tussen twee horecazaken op de begane grond.

De smalle steeg bleek bezaaid met rotzooi en moeilijk toegankelijk. De brandweer heeft veel moeite gedaan om het te bereiken en besloten van boven te blussen. Op het platte dak van één winkels is er geblust en wist de brandweer erger te voorkomen.

Wat overbleef was een smeulende berg troep. Omdat er veel kabels door de steeg lopen is niet direct duidelijk hoe de brand is ontstaan. De eigenaren van de steeg zullen samen moeten zorgen dat het wordt opgeruimd en zullen actie moeten ondernemen om de veiligheid te vergroten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button