Hollands Kroon

Uitzendingen Open Cultuur Podium gaan door

Adverentie

Hollands Kroon – Het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) heeft besloten door te gaan met de live Open Cultuur Podium uitzendingen. Elke vier tot zes weken vindt een uitzending plaats op facebook van ongeveer 30 minuten met video’s gemaakt door onder meer amateurkunstenaars, koren, musici en muziekgroepen uit Hollands Kroon. Ook worden scholen actief benaderd om video’s over hun ‘culturele’ activiteiten in te zenden.

Het besluit is gebaseerd op de evaluatie van de eerste twee succesvolle proefuitzendingen in april en mei. Uit deze evaluatie blijkt dat er volop belangstelling is voor deelname en dat er een groei is in het aantal kijkers. Bijna duizend kijkers hebben de tweede uitzending bekeken.

Het tijdstip van de toekomstige uitzendingen wordt verschoven naar 17.00 uur op een zondag, mede op verzoek van kijkers. Joop Luten, verantwoordelijk voor communicatie en social media van het CPHK, verzorgt opnieuw de uitzendingen. De eerstvolgende uitzending wordt eind juni verwacht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button