Den HelderSportZeemacht

Zeemacht dames schrijven geschiedenis

Den Helder – Het eerste damesteam van msv Zeemacht zaalvoetbal schrijft geschiedenis; volgend seizoen spelen de dames op het hoogste niveau van Nederland. Dit is bij deze vereniging nog niet eerder bij de vrouwen voorgekomen.

Afgelopen seizoen hebben ze met de gehele selectie keihard gewerkt en dat is beloond. Het eerste team speelt volgend seizoen eredivisie en het tweede team in de hoofdklasse.

De dames zijn ondertussen alweer hard aan het trainen en in de voorbereiding op het aankomende seizoen. “Ze hebben er super veel zin in en hopen op veel steun uit de regio”, laat Zeemacht weten. De selecties hopen iedereen snel te kunnen verwelkomen in een volle sporthal De Brug.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button