Hollands Kroon

Stekjesverkoop van kamer- en tuinplantjes

Adverentie

Hippolytushoef – Een stekkenmarkt met binnen- en buitenplantjes wordt georganiseerd op zaterdag 12 juni. Deze vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur in de tuin van familie Ottens, Kempenstraat 15 Hippolytushoef.

Er wordt uiteraard gelet op Corona-veiligheid. Zo is er een looproute en mag een beperkt aantal personen bij de kraampjes rondlopen. Opbrengst van de verkoop en donaties zijn bestemd voor de restauratie van het orgel in de Hippolytuskerk.

Iedereen die opgepotte kamer- en tuinplantenstekjes heeft, kan deze aanmelden voor de verkoop. De plantjes moeten voorzien zijn van een label met informatie over de plant. Aanmelden voor verkoop kan via 0227 593348 of agnisog@quicknet.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button