Nieuws

Op de fiets naar Callantsoog

Advertentie:

Den Helder – Zin om een keer mee te fietsen? Op dinsdag 31 mei organiseert “Fiets en Geniet” de Callantsoogtocht. De afstand is omstreeks 40 kilometer. Iedereen die gezellig in de groep 55+-ers mee wil fietsen is van harte welkom.

De tocht wordt begeleid door ervaren voorrijders. Alle soorten fietsen zijn toegestaan, dus ook de e-bike. De snelheid ligt rond de vijftien kilometer per uur en er wordt rekening gehouden met de langzaamste fietser. De tocht gaat richting Callantsoog, waar een koffiepauze wordt gehouden. De consumpties zijn voor eigen rekening.

De start is om 13:00 uur bij het clubgebouw van de RTV Toon Jacobs in sportpark Quelderduijn. Kosten € 2,50 inclusief een kopje koffie of thee met cake na afloop. Informatie via tel. 06 11161470 of 06 23982721.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button