JeugdSport

Special Gym is uurtje sporten voor jongeren met beperking

Advertentie:

Kreileroord – Kinderen met een beperking kunnen sinds 1 maart terecht bij Special Gym. Een speciaal beweeguur voor kinderen van 6 tot een jaar of 14. In de gymzaal van Kreileroord kunnen zij met gymvereniging Advendo meedoen tussen 11.00 en 12.00 uur.

Afgelopen zomer hebben Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW) en Team Sportservice Schagen een aantal lessen verzorgd voor kinderen met een fysieke, sociaal emotionele en ontwikkelingsachterstand. “Dit is zo goed bevallen en er was zoveel vraag dat we dit aanbod graag structureel willen aanbieden in de Wieringermeer. Advendo is de partner die dit uitvoert”, vertelt Sandra de Hart. Ze is bewegingsagoog met kennis van deze jongeren.

“Plezier en ontmoeten staan voorop in deze sportlessen. We houden de groepen klein zodat iedereen voldoende aandacht kan krijgen. Daarom is de maximale groepsgrootte tien deelnemers.” Wie mee wil doen, mag de eerste twee keer gratis sporten. Is het aanbod passend dan kan de jongere zich opgeven via: https://www.advendo-gym.nl/aanmelden.html Het lidmaatschap bedraagt 10 euro per maand. Meer weten of aanmelden? Mail info@advendo-gym.nl.

De lessen zijn eens in de veertien dagen. Tot de zomervakantie dus nog zes keer: 30 april, 14 en 28 mei, 11 en 25 juni en 9 juli.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button