Schagen

Stolperbasculebrug afgesloten voor werkzaamheden

Advertentie:

Schagen – In opdracht van de provincie voert aannemer WaakSaam tussen 30 mei en 20 juni werkzaamheden uit aan de Stolperbasculebrug aan de N248 in Schagen. Het gaat om onderhoudswerk aan de draaiende delen.

De brug is tijdens deze periode afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor scheepvaart is alleen onderdoorvaart mogelijk (max hoogte 4,5 m.). De werkzaamheden zijn noodzakelijk, zodat iedereen de brug kan blijven gebruiken tot de geplande vervanging van de brug in 2023 en 2024.

Tijdens het Pinksterweekend is de brug wel open voor al het verkeer, omdat er dan veel (recreatie)verkeer wordt verwacht. Klik hier voor meer informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button