Cultuur/NatuurHollands KroonUitgaan

Laagdrempelig theater in Johanna’s Bos

Adverentie

Hollands Kroon – Meedoen Hollands Kroon en theatercamping Johanna’s Bos hebben een succesvolle match gemaakt. Deze match vond plaats op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse Uitdaging, het jaarlijkse evenement waar lokale organisaties en bedrijven samenkomen en samenwerkingen aangaan.

Via de regeling Meedoen Hollands Kroon krijgen inwoners vanaf 4 jaar oud de mogelijkheid om deel te nemen aan sport- culturele- en onderwijsactiviteiten. De regeling is bedoeld voor personen/gezinnen met een laag inkomen. In dit kader heeft Johanna’s Bos haar locatietheatervoorstellingen aangemeld op de Meedoen-website. Hierdoor kunnen ook bewoners met een krappere beurs genieten van een fantastische middag of avond vol plezier.

De Hollands Kroonse Uitdaging is blij met deze match en met het stimuleren van inclusieve culturele ervaringen voor alle inwoners.

Voor meer informatie of deelname aan Meedoen Hollands Kroon, bezoek de website Meedoen.hollandskroon.nl.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button